Biztonsági kés
2001. óta a munkabiztonság szolgálatában

MARTOR

A MARTOR vezető nemzetközi partner az innovatív vágásbiztonsági megoldásokban, különösen a biztonsági vágók területén. A solingeni székhelyű cég több mint 70 éve gyárt prémium kategóriájú vágószerszámokat ipari és egyedi felhasználók részére. Ma a MARTOR márka világszerte több mint 70 országban van jelen.

A MARTOR egy kiemelten fontos termékre a biztonsági késekre helyezte a hangsúlyt. Ezeket az eszközöket megbízható biztonsági technológiával látta el. A MARTOR évről-évre bővíti termékkínálatát és egyedi szolgáltatásainak körét, hogy a legkényelmesebb és a leghatékonyabb vágási megoldásokat tudja kínálni. Nagy üzletláncok, logisztikai bázisok, autóipari cégek is azon felhasználók közé tartoznak, ahol nem csak a kézzel történő vágási műveleteket tökéletesítették a MARTOR termékek révén, hanem jelentősen csökkentették a vágási balesetek számát is.

További fontos termékcsoportok is fellelhetők a MARTOR-nál, mint pl., sorjázók, felülettisztítók, grafikai eszközök különféle szakterületek igényeinek megfelelő széles választékkal.

A MARTOR TÜV által tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.
vissza
Kipróbálná termékeinket? További információra van szüksége? Keressen bizalommal, örömmel segítünk!
ELÉRHETŐSÉGEINK
cím
Protektor 2001 Kft
1094 Budapest, Tűzoltó u. 59
telefon
+36 1 323-0523
fax
+36 1 323-0524
email
info@protektor2001.hu
adatvédelem
adatvédelmi tájékoztató
koronavírus
koronavírus tájékoztató
FORRÓ DRÓT
+36 30 366-2740
TÉRKÉP